sobota 25. júna 2011

Mimozemšťania existujú ! Tvrdia to aj odborníci.

Utajované dokumenty tak potvrdzujú konšpiračnú teóriu, že mimozemšťania havarovali v americkom meste Roswell a neskôr ich mali previezť do známej leteckej základne Area 51 v USA.

"Havarované kozmické lode v tvare kruhu obsluhovali ľudia z inej planéty, ktorí boli vysoký asi necelý meter", povedal zvláštny agent v roku 1950.

Odborníci na UFO tvrdia, že tieto dokumenty môžu byť konečným dôkazom toho, že mimozemská civilizácia a lietajúce taniere sú naozaj skutočné.

Záznamy nájdené v Novom Mexiku detailne prešetril agent FBI Guy Hottel. "Objavili sme tri lietajúce taniere. Boli kruhového tvaru s priemerom asi 15 metrov. V každom z nich boli telá podobné ľudským, avšak omnoho menšie, oblečené v kovovej tkanine s veľmi jemnou textúrou."

"Subjekty boli pripútané podobným spôsobom ako skúšobní piloti v rýchlostných lietadlách," dodal vyšetrovateľ.
Technické problémy spôsobil radar
Hottel povedal, že kontrolný mechanizmus lietajúcich tanierov mohol narušiť veľmi vysoko výkonný radar v Roswelle. To mohlo spôsobiť technické problémy a následne aj pád objektov.
V nedeľu večer britský expert na UFO Nick Pope povedal, že tento dokument by mohol byť dôkazom toho, že UFO skutočne existuje.

Armáda Spojených štátov však tieto domnienky nepotvrdila.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára