nedeľa 7. augusta 2011

Nový Marilyn Manson ?!

Ked vám niekto povie : MARILYN MANSON čo vás v súvislosti s týmto menom napadne ??
Väčšine ľudí asi chlapík s bielou tvárou,červenými či čiernymi veľkými perami,nahrubo na čierno nemaľovanými očami,čiernymi vlasmi,extravagantným oblečením,rôznofarebnými očami a možno niekomu zídu na um aj jeho škandalózne no veľkolepé koncerty pri ktorých ľudia boli zvyknutí na trhanie biblii,Mansona oblečeného len v tangáčoch a korzete,ohnivú show,sporo odeté tanečnice a mnoho iných vecí...
No Marilyn Manson sa zmenil...Ako ?? čítajte ďalej...

 1.Mejkap
Predtým :

 Kedysi bolo pre Marilyna typický ako sa už spomenulo,biely mejkap,rôznofarebné oči,červené či čierne pery...Väčšine ľudí to prišlo hrôzostrašné,odpudivé a neprijateľné,no aj práve kvôli jeho celkovému imidžu a hlavne mejkapu si Marilyn získal milióny fanúšikov a vždy na seba vedel upútať... 

  Teraz:
Najnovšie Marilyn nebehá po svete až s takým bielym mejkapom ako sme uňho boli zviknut...Oči si nemaľuje tak výrazne a farebnú modrú šošovku tiež vynecháva...A čo čierne či červené veľké pery ?? Nuž Marilyn Prestal líčiť aj tie a nanajvýš si na ne nanesie červený lesk na pery a teraz už tak veľké nepôsobia...Pri farbe vlasov však našťastie ostal pri čiernej a pôvodnom stihu,tiež si nechal opäť narásť obočie.

 2. Oblečko :
Predtým :


Ako ste si asi všimli na fotografiách Marilyn preferoval rôzne módne kožené kúsky,zaujímavé obleky,dlhé plášte,vysoké topánky,reťaze,a rôzne farebné a zaujímavé doplnky.Vedel zaujať s výstrednosťou ale aj eleganciou.

Teraz :
Súčasný Marilynov šatník ?? čierne kabátiky a bundičky musia byť.Nohavice zväčša kožené alebo z podobných látok,Tričká so zaujímavými potlačami ktoré však zväčša nevidieť kvôli bunde...Avšak Marilyn si obľúbil aj nosenie rôznych  košieľ.Topánky sú viac menej normálne elegantné s nejakou tou pár centimetrovou podrážkou.Rôzne vybíjané doplnky či reťaze nechal  doma v skrini...Istý čas mi pripadal že mal mániu na kapucne pretože ich vkuse mal nacapené na hlave.Marilyn mal vždy slabosť pre slnečné okuliare no teraz sa bez nich takmer ani nepohne...
Jediné čo ma na jeho trošku vynovenom šatníku štve,sú tie jeho mega okuliare a lá Justin Bieber ktoré vyzerajú akoby ich zobral nič netušiacej babičke a to v najlepšom prípade s čiernym rámom...Na tie ružové sa ťažko díva keď sú na ňom...K nemu proste nejdú a to bezpodmienečne ! ! ! ! ! !

3.Koncerty :
Predtým :


Niekto chcel ísť na poriadny koncert ?? Tak potom rčite zvážil aj Marilynov.Každý kto na jeho koncerte bol to určite chápe.
Jeho koncerty boli preslávené ako jedna veľká show.Americkou zástavou si vytieral zadok,trhal bibliu,mal sporo odeté tanečníčky,satanistické symboly,ohňové show,neraz sebapoškodzovanie,rozmlátenie celého hudobného vybavenia,pár krát sa Marilynovi podarilo zraniť aj svojho gitaristu a mnohé  mnohé iné veci :)
Fanúšikovia si prišli na svoje.Aj práve vdaka svojej show mu bolo niekoľko krát vyhrážané atentátom a katolícky aktivisti spisovali rôzne petície aby zabránili koncertu skupiny Marilyn Manson pretože podľa nich Marilyn šíri satanizmus a drogy medzi mládežou.Vznikli aj rôzne nepravdivé fámy ako napríklad že Marilyn na koncertoch zabíja malé šteniatka,rozdáva drogy,po koncertoch s fanúšičkami prevádzkuje satanistické rituály,zabíja a je malé deti a rôzne absurdné nepravdivé bludy.
Nepomohlo...Jeho koncerty boli vždy žiadané a vypredané.
 
Teraz :
Jeho koncerty sa až tak veľmi nezmenily.Síce už nenosí tie jeho klasické kostýmčeky a dá si na seba radšej kabát a také tie podobné veci,človek musí uznať že už má 42 rokov a to je slušný vek :)
Koncerty mu vychádzali perfektne ak neberiem do úvahy posledné turné z roku 2009...V takom Česku 3x prerušil pieseň Sweet Dreams a následne ju aj tak  nedospieval...Piesne prerušoval,nepoužíval staré dobre známe veci až ho fanúšikovia nakoniec vypískali a on proste odišiel...Nasraný...Na Slovensko...
Našťastie na Slovensku mal lepšiu náladu bol tu po prvý raz fanúšikovia boli nadšený,piesne odspieval..A...Odišiel...Po 10 minútovom skandovaní fanúšikov : ,,Marilyn Manson..." a tlieskaní sa milášik vrátil a dal prídavok :)
Jediné mínus za turné bolo že ho často museli chodiť ovievať a etc...
Koncerty boli však vypredané a fanúšikovia väčšinovou spokojný.
Uvidíme čo nám prinesie najnovšie turné k Albumu Hell Etc,.Pevne dúfam že len to najlepšie ;)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára